La direcció de l’institut Tordària rep les claus de la segona fase del centre i l’ús acadèmic començarà el 2 de maig


tordaria fase 2Segons publica el compte de Twitter de l’AFA de l’Institut Tordària, ahir el regidor d’ensenyament, Àngel Pous va fer entrega a la direcció del centre de les claus per obrir la segona fase de l’institut.

Les obres feia temps que estaven finalitzades i un procés burocràtic havia posposat l’obertura de les instal·lacions. Després de molta espera i reclamacions, el procés s’ha desencallat, i el centre ja disposa de l’autorització per utilitzar els nous mòduls. La presidenta de l’AFA de L’institut Tordària, Josefa Cameán celebra aquest desenllaç.

claus afa

La propera setmana començarà el condicionament i ús parcial de l’espai. L’ús general amb tota activitat acadèmica començarà a partir del 2 de maig.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca