Continua la vaga del servei de pagament de tributs per la vaga convocada per l’Organisme de Gestió Tributària


gestio tributariaSegon dia de vaga de l’Organisme de Gestió Tributària. Aquesta vaga afecta directament a la prestació del servei de pagament i tramitació de taxes i impostos per a la ciutadania.  El delegat de CCOO a l’Organisme de la Gestió Tributària, Ernesto Priego, ha explicat en declaracions a Ràdio Palafolls, que un dels principals motius de la vaga és per reclamar l’equiparació salarial dels treballadors de l’organisme respecte la resta d’empleats de la Diputació.

vaga ogt

L’afectació pren especial rellevància en el pagament de l’impost de vehicles, ja que l’últim dia de termini de pagament coincideix plenament amb la vaga, el dia 4 de maig, i cal haver fet el pagament amb anterioritat. 

Els dies de vaga previstos son el 20, i 26 d’abril i el 4 de maig d’aquest any 2018.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca