La biblioteca de Tordera celebra avui la revetlla de Sant Jordi


taller punts llibre bibliotecaEl Servei de Biblioteques celebra enguany la cinquena edició de la Revetlla de Sant Jordi, la festa dels llibres, la lectura i les biblioteques que esdevé el 20 d’abril a les biblioteques d’arreu de Catalunya. A Tordera es faran dues activitats.

A les 18:00h es farà un taller familiar per a la creació de punts de llibre amb litografia. El taller està pensat per famílies amb nens majors de 8 anys i per assistir-hi cal apuntar-se prèviament a la Biblioteca. Ho explica la responsable de l’equipament, Sílvia Anfrons.

revetlla sant jordi 1

revetlla sant jordi poesiaTambé avui, a les 21:30h h, es farà la revetlla de Sant Jordi a les Biblioteca i consistirà en l’espectacle poètico-musical a càrrec de José Manuel Garzón (veu) i Jose Galiana (piano) Cuando al corazón le da por cantar. En dona detalls Sílvia Anfrons.

revetlla sant jordi 2

Per assistir a aquest acte, atès que l’aforament és limitat, es demana recollir prèviament la invitació per la Biblioteca.

Durant aquest dies també es pot visitar a la biblioteca els punts de llibre participants en el concurs literari de Sant Jordi. La mostra es podrà visitar fins a finals de mes.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca