Aquest dissabte passejada guiada al Monestir de Roca-Rossa


sortida roca rossaEl Parc del Montnegre i el Corredor ofereix durant les properes setmanes passejades guiades en cap de setmana a través de les quals conèixer el valuós patrimoni natural i cultural d’aquest espai singular. Adreçades al públic general i familiar, no és necessari fer inscripció prèvia. La majoria dels itineraris, amb una durada d’entre tres i quatre hores, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del parc i els seus municipis.

Aquest dissabte, 21 d’Abril es prepara una sortida al Monestir de Roca-Rossa. El Punt de trobada serà a l’estació de tren de Tordera, a les 9:30h. Totes les sortides tenen un preu de tres euros pels adults i dos euros pels menors d’entre 6 i 12 anys. En tots els casos cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca