Ràdio Tordera – Aquest dissabte passejada guiada al Monestir de Roca-Rossa

Aquest dissabte passejada guiada al Monestir de Roca-Rossa


sortida roca rossaEl Parc del Montnegre i el Corredor ofereix durant les properes setmanes passejades guiades en cap de setmana a través de les quals conèixer el valuós patrimoni natural i cultural d’aquest espai singular. Adreçades al públic general i familiar, no és necessari fer inscripció prèvia. La majoria dels itineraris, amb una durada d’entre tres i quatre hores, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del parc i els seus municipis.

Aquest dissabte, 21 d’Abril es prepara una sortida al Monestir de Roca-Rossa. El Punt de trobada serà a l’estació de tren de Tordera, a les 9:30h. Totes les sortides tenen un preu de tres euros pels adults i dos euros pels menors d’entre 6 i 12 anys. En tots els casos cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.