L’ACR Pere Cot portarà al Teatre Clavé aquest cap de setmana el musical titulat “La tetera”


la teteraAquest cap de setmana, l’entitat ACR Pere Cot portarà a l’escenari del Teatre Clavé un nou muntatge teatral que han titulat La tetera i que és de caire familiar. És per això que, a diferència d’altres ocasions, ara les dues funcions seran en horari de tarda, és a dir, a les 18:00h. Tant el dissabte 21 d’abril com el diumenge 22 d’abril. La membre de Pere Cot, Gisela Vergés avança detalls del  musical.

tetera

Les entrades per La tetera tenen un preu de 7€ i ja estan a la venda a través d’un canal únic; a les taquilles del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. Així mateix, els dies de la funció la taquilla obrirà des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle: a les 17:00h. Per a reserves d’entrades es pot trucar també al telèfon 937650572. Els dies de l’espectacle no s’acceptaran reserves.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca