Ràdio Tordera – La Peixera prepara per dilluns la 6a Diada de Sant Jordi a Tordera

La Peixera prepara per dilluns la 6a Diada de Sant Jordi a Tordera


fira sant jordi 18 - 1La Peixera organitza el proper dilluns 23 d’abril, la 6a diada de Sant Jordi amb una fira que enguany, torna a la seva ubicació habitual a la plaça de l’església.
La fira comptarà amb parades de llibres, roses i material relacionat amb Sant Jordi i l’horari d’obertura serà de 10:00h a 20:00h. La presidenta de la Peixera, Montse Haro avança alguna de les activitats previstes.

fira sant jordi

Durant el dia tindran lloc diverses activitats lúdiques i culturals que es realitzaran a l’escenari de la fira. Al matí, les escoles La Roureda, Serra de Miralles, Brianxa i Vedruna faran actuacions en directe a la plaça.

A la tarda, 16:30 lectura oberta dedicada a Lluís Puig, organitzat pel Cercle d’història de Tordera; 17:00h lectura del manifest de Sant Jordi a càrrec de l’Esplai el Garbell i berenar popular. A les 17:15h Clowntes i llegendes amb la companyia Nyip i Nyap. A les 18:30h Premis literaris Baron de Carlos i punts de llibre. A les 19:00h l’escola de dansa del centre de formació artística amb l’espectacle (Re)Bloom. 19:10h concert a càrrec de Segon Plat i tancarà la jornada l’actuació de tabalers i malabars de la colla de diables de Tordera.

Ràdio Tordera oferirà durant tot el dia informatius i programes especials per seguir el desenvolupament de la diada. Com a novetat, es faran edicions especials del programa l’escriptora del poeta i la veu de la cultura, el A tres bandes i al migdia una edició especial del Show dels esports.