La Peixera prepara per dilluns la 6a Diada de Sant Jordi a Tordera


fira sant jordi 18 - 1La Peixera organitza el proper dilluns 23 d’abril, la 6a diada de Sant Jordi amb una fira que enguany, torna a la seva ubicació habitual a la plaça de l’església.
La fira comptarà amb parades de llibres, roses i material relacionat amb Sant Jordi i l’horari d’obertura serà de 10:00h a 20:00h. La presidenta de la Peixera, Montse Haro avança alguna de les activitats previstes.

fira sant jordi

Durant el dia tindran lloc diverses activitats lúdiques i culturals que es realitzaran a l’escenari de la fira. Al matí, les escoles La Roureda, Serra de Miralles, Brianxa i Vedruna faran actuacions en directe a la plaça.

A la tarda, 16:30 lectura oberta dedicada a Lluís Puig, organitzat pel Cercle d’història de Tordera; 17:00h lectura del manifest de Sant Jordi a càrrec de l’Esplai el Garbell i berenar popular. A les 17:15h Clowntes i llegendes amb la companyia Nyip i Nyap. A les 18:30h Premis literaris Baron de Carlos i punts de llibre. A les 19:00h l’escola de dansa del centre de formació artística amb l’espectacle (Re)Bloom. 19:10h concert a càrrec de Segon Plat i tancarà la jornada l’actuació de tabalers i malabars de la colla de diables de Tordera.

Ràdio Tordera oferirà durant tot el dia informatius i programes especials per seguir el desenvolupament de la diada. Com a novetat, es faran edicions especials del programa l’escriptora del poeta i la veu de la cultura, el A tres bandes i al migdia una edició especial del Show dels esports.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca