IniciNoticiesRegidoriesLa diputació de Barcelona subvencionarà la millora de la climatització i il·luminació...

La diputació de Barcelona subvencionarà la millora de la climatització i il·luminació de la Biblioteca i la construcció de nous lavabos per al mercat de Tordera

02597La Diputació de Barcelona ha aprovat la concessió d’ajuts d’un nou programa, valorat en 30 milions d’euros, per ajudar als governs locals a reformar, millorar i mantenir els equipaments municipals. Aquest pla, impulsat entre aquest 2018 i l’any que ve, s’incorpora dins del Pla Xarxa de Governs Locals de la corporació. A Tordera es destinaran 80.000 euros repartits en dos projectes.

Dins la línia de subvenció per equipament bibliotecaris s’ha atorgat una subvenció de 50.000 euros per millorar la climatització i il·luminació de la Biblioteca de Tordera. El regidor d’obres i serveis, Carles Aulet donava detalls de l’actuació prevista.

aulet subvencio 1

A banda, en la línia de subvenció a Mercats, la diputació destinarà 30.000 euros a la construcció d’un mòdul de lavabos per al mercat de Tordera. Aulet assegura que era una necessitat i que encara no han decidit on s’instal·larà aquest serveis.

aulet subvencio 1

Aquestes dues actuacions es realitzaran entre aquest 2018 i l’any que ve.

ÚLTIMES NOTÍCIES