IniciNoticiesEntitats AQUESTA SETMANA FINALITZA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL HIGIÈNIC PEL...

AQUESTA SETMANA FINALITZA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL HIGIÈNIC PEL POBLE SAHARAUÍ. L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA I L’ASSOCIACIÓ SOLIDARIA DE MALGRAT PEL SAHARA, SÓN AVUI LES ENTITATS CONVIDADES A L’ENTREVISTA DEL PROGRAMA LA TERENYINA DE CADA DILLUNS.

L’associació del voluntariat de Tordera i l’associació solidaria de Malgrat pel sahara continuen la campanya de recollida de material higiènic pel poble saharauí. Els representants d’aquestes entitats, Nuria Clota i Josep Jalpí, són avui els convidats a l’entrevista amb les entitats de cada dilluns.
La presidenta de l’associació de voluntariat de Tordera, Núria Clota recorda que la campanya s’allargarà fins a finals de mes. Clota explica que l’objectiu de l’entitat, és involucrar en un futur a les famílies del nostre municipi, per què acullin nens saharauís durant l’estiu. L’escoltem en un fragment de l’entrevista.

En l’ entrevista del programa “La Terenyina”, Núria Clota i Josep Jalpí parlen sobre la campanya, de la situació del poble sahrauí i de properes activitats de col·laboració.
Les entitats convidades recorden que el material higiènic encara es pot dur a qualsevol farmàcia de Tordera.
L’entrevista amb la presidenta de l’associació de voluntariat de Tordera, Núria Clota i el president de l’associació solidaria malgrat amb el Sahara, Josep Jalpí, la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o dissabtes desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES