IniciNoticiesComerçProperament es presentarà EnXarxa, el servei que connecta empreses i serveis de...

Properament es presentarà EnXarxa, el servei que connecta empreses i serveis de Promoció Econòmica del Maresme

EnXarxa_logoEl Consell Comarcal del Maresme posa en marxa el projecte EnXarxa. ‘El projecte neix amb la voluntat de reduir l’atur i posicionar el Maresme com a territori actiu en l’àmbit empresarial i comercial, posant en contacte l’administració pública amb la privada per tal de conèixer la realitat del Maresme. D’aquesta manera es poden generar sinergies entre les dues parts, alhora que també es pot conèixer la realitat de la situació laboral a la comarca posant a disposició de les empreses i emprenedors els diferents serveis municipals i privats. La consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, Alícia Rodríguez, ha afirmat que es pot trobar una via paral·lela perquè el sector públic i privat puguin anar de la mà quan es parla d’ocupació.

enxarxa 1

Alícia Rodríguez ha posat en relleu el treball en xarxa, com el nom del projecte indica, per establir lligams entre tots els municipis. D’aquesta manera, per exemple, una persona que no sigui de Tordera pot interessar-se i rebre informació sobre ofertes de feina i cursos en altres poblacions d’El Maresme.

enxarxa 2

El projecte EnXarxa es presentarà el 26 d’abril a Alella en una jornada en què hi haurà diferents ponències on es parlarà de la col·laboració público-privada, amb l’economista Gonzalo Bernardos, la transformació digital, amb l’empresari Albert Cortada, i la internacionalització, amb l’expert en comerç internacional Josep Maria Gomes. La iniciativa té el suport de la Diputació de Barcelona, les patronals Fagem i Pimec, i els sindicats CCOO i UGT.

ÚLTIMES NOTÍCIES