IniciNoticiesEsportsAquest divendres el periodista torderencAalbert Bassas presentarà a l’Esplai de la gent...

Aquest divendres el periodista torderencAalbert Bassas presentarà a l’Esplai de la gent gran el seu llibre “Girona. Un equip, una afició i una ciutat de primera”

presentacio llibre bassas esplaiCoincidint amb l’any històric que està vivint Girona i el club de referència de futbol de la ciutat, el periodista torderenc i speaker dels partits a Montilivi, Albert Bassas, presentarà per aquest Sant Jordi, el llibre “Girona. Un equip, una afició i una ciutat de primera”. Es tracta d’un relat escrit en primera persona amb les experiències de l’Albert com protagonistes i el pas definitiu que viu la ciutat amb l’ascens de l’equip del Girona FC a la primera divisió del futbol espanyol. Aquesta fita, el torderenc la va viure de molt a prop com aficionat, speaker oficial de cerimònies a l’estadi gironí i comunicador que comparteix interioritats amb jugadors i cos tècnic relacionades amb el repte aconseguit. En declaracions a Ràdio Tordera el mateix escriptor ens desvetllava els motius principals d’escriure ara el llibre.

Bassas llibre 1

Amb el recolzament de l’editorial “el poste”, Bassas ens comentava que amb poc temps han posat fil a l’agulla al llibre. Ens avançava el contingut que el lector es podrà trobar llegint la crònica periodística.

Bassas llibre 2

El divendres 20 d’abril a les 20:00h del vespre a la sala polivalent de l’Esplai de la Gent Gran tindrà lloc la presentació del llibre. Ell mateix aprofitava l’oportunitat de la ràdio per convidar a la gent del poble que assisteixi a l’acte.

Bassas llibre 3

El llibre “Girona. Un equip, una afició i una ciutat de primera” el podeu trobar a les diverses llibreries del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES