IniciNoticiesEsportsAquest vespre torna el programa radiofònic dels Castellers de l’Alt Maresme “Amunt...

Aquest vespre torna el programa radiofònic dels Castellers de l’Alt Maresme “Amunt Maduixots”

escut-maduixotsPer tercera temporada consecutiva, coincidint amb la part inicial del curs, els castellers de l’Alt Maresme tornen a les ones de les diferents ràdios maresmenques amb el programa setmanal “Amunt Maduixots”. Enguany tindrà un canvi destacat pel que fa a la veu i productor dels continguts del magazine. El torderenc Jan Torrent, membre la colla, substituirà al fins ara locutor pinedenc Hèctor Montero a la producció i locució. En declaracions a Ràdio Tordera ell mateix avançava quina línia seguirà l’estona radiofònica castellera.

Torrent amunt maduixots 1

Es continuarà enregistrant i emetent des dels estudis de Tordera i comptarà amb la participació i conducció del control de so d’en Joan Martín. Per aquesta temporada es donarà prioritat als enregistraments de diferents membres de la colla durant els assajos, diades o altres activitats especials dels maduixots. Ens ho comentava el mateix torrent.

Torrent amunt maduixots 2

A Ràdio Tordera el programa s’emetrà tots els dimecres a les 20:45h dins del Show dels Esports i també es podrà recuperar a través de la ràdio la carta de la web.

ÚLTIMES NOTÍCIES