Josep Maria Bernabé localitzat sa i estalvi a l’estranger


josep maria bernabeJosep Maria Bernabé, el veí de Tordera desaparegut des de dissabte ha donat senyals de vida després de contactar amb la família i comunicar-los que està bé i que es troba a l’estranger. La seva desaparició va provocar desconcert i angoixa entre familiars i veïns de Sant Pere i el mateix municipi. Els Mossos d’Esquadra asseguren que l’home de 51 anys es troba en un país europeu i que va marxar per decisió seva. Bernabé exerceix de professor d’ electrònica a l’ Institut de Santa Coloma de Farners.

La família va denunciar la seva desaparició el diumenge i a partir d’aquí van començar les indagacions. La policia dona el cas per tancat.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca