Tordera recupera pel proper curs un cicle de grau mitjà


03831El nostre municipi recuperarà pel proper curs 2018-19 un cicle de grau mitjà. L’Institut Lluís Companys de Tordera serà el centre on s’impartirà el curs vinent el grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Aquests estudis postobligatoris capaciten per instal·lar i mantenir serveis de xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet i sistemes informàtics i també per prestar suport als usuaris i usuàries. Ho detalla el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

cicle formatiu 1

Cal dir, que tant l’Ajuntament com el mateix Institut han treballat intensament per recuperar la formació professional al municipi, segons explica el regidor Pous.

cicle formatiu 2

El període de preinscripció per el grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes serà del 14 al 24 de Maig a l’Institut Lluís Companys i la matrícula anirà del 4 al 11 de Juny.