Xerrada i presentació de llibre del Cercle d’Història de Tordera


llibre cercle historiaEl cercle d’història de Tordera organitza dijous vinent la presentació del llibre “Tordera Història d’un Poble, Volum V”. També hi haurà la xerrada “El bufador de Tordera”, a càrrec del biòleg Joan Carles Barrera. En ho explica, ell mateix, en declaracions a Ràdio Tordera.

el bufador de tordera

 En acabar s’oferirà un aperitiu. L’activitat serà dijous, 19 d’ abril a les 18:00h a L’esplai.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca