Aquest diumenge més de 300 inscrits participaran a la I. Tordera Trail Race


trail raceAquest proper diumenge 22 d’abril el Club Esportiu Tordera organitzarà la I Tordera Trail Race. És una cursa de resistència competitiva que presenta dos recorreguts: Un circuit (Trail) que serà exigent, de 33km i cronometrat, que s’haurà de fer obligatòriament corrents però que no deixarà de ser atractiu pels participants. Pel mateix dia, també hi haurà una altre prova va dirigida a la gent que el vulgui fent caminant o corrents amb una distància de 13km aproximadament. Albert Prats portaveu de l’entitat torderenca comentava que s’han aconseguit les expectatives inicials d’organitzar un esdeveniment potent.

Prats previa tordera race 1

De fet, la Tordera Trail Race compta amb el suport i patrocini de diverses empreses potents que col·laboren amb l’organització. El dijous finalitza el termini per les inscripcions via online. El mateix dia de la cursa també agafaran inscripcions amb un recàrrec de 5€. Des de dissabte, ja hi haurà moviment a l’avinguda dels Països Catalans, punt de sortida i arribada de la prova. Els corredors podran passar a recollir el seu dorsal, la motxilla i un “buff” que només regalaran el dia abans. De cara a diumenge, la Trail arrencarà a les 9:00h del matí i l’activitat (caminada) exprés sortirà mitja hora més tard. L’entrega de premis es realitzarà a les 12:00h del migdia.

Prats recomanava quins són els millors moments per que la gent de Tordera s’acosti a donar suport o vagi a veure la infraestructura que tindran muntada.

Prats previa tordera race 2

En nom del Club Esportiu Tordera, Albert Prats aprofita per demanar disculpes per les molèsties que puguin ocasionar alguns talls puntuals de circulació als veïns de la zona de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí.

Prats previa tordera race 3

Podeu consultar tota la informació, inscripcions, preus i recorreguts a través de la mateixa pàgina web https://www.clubesportiutordera.cat/torderatrailrace