Dins del #Showdiari entrevisten a la mestra d’educació física de l’Escola Ignasi Iglesias Blanca Forts per fer prèvia sobre la diada de l’esport escolar


Da4xU8LXUAA-ryKAquest dimarts 17 d’abril els centres d’ensenyament de primària de Tordera celebraran la jornada de la diada de l’esport escolar. Dins del programa del Show dels Esports, la professora d’educació física de l’Escola Ignasi Iglesias, Blanca Forts, ha estat entrevistada per en Joan Martín i ens ha pogut explicar amb tots els detalls possibles, l’organització i la planificació prevista per l’esdeveniment.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca