Els Mossos obren una investigació per localitzar un veí de Tordera desaparegut des de dissabte al matí


josep maria bernabeEls Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar el torderenc Josep Maria Bernabé, desaparegut des de dissabte al matí. Segons fonts policials, ahir els familiars van denunciar la seva desaparició a la comissaria de Pineda de Mar.  El cas s’ha traslladat a la Unitat d’Investigació dels Mossos, perquè comenci les tasques pertinents per mirar de trobar-lo.

Segons fonts consultades per Ràdio Tordera, l’última notícia que la família té d’en Josep Maria és que va sortir de casa seva, al veïnat de Sant Pere, dissabte al matí, i que des de llavors ja no ha tornat. En sortir de casa, en Josep Maria, no hauria agafat el telèfon mòbil.

En Josep Maria Bernabé és fill d’una coneguda família de Tordera i actualment treballa de professor en un institut. Qualsevol persona que disposi d’alguna informació rellevant sobre aquesta desaparició es demana que es posi en contracte amb Mossos d’Esquadra 93.741.89.85 o Policia Local 93.764.06.15