Una fuita d’aigua deixa sense subministrament el centre del poble


fuita aigua gaudiUna fuita d’aigua aquest migdia al carrer Gaudí obliga a tallar el subministrament a la zona centre.

Tècnics d’Aqualia estan treballat per resoldre l’avaria i poder restablir el subministrament. Segons Aqualia, el servei es reestablirà en poques hores al centre i a les 19:00h per els veïns de C/Gaudí.

Aqualia demana disculpes per les molèsties que el tall hagi pogut ocasionar.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca