Resultats dels primers equips torderencs 14-15 d’abril


futbol quartLa jornada d’aquest passat cap de setmana pels primers equips torderencs va anar força bé amb el predomini de la victòria en la majoria dels partits, exceptuant els equips sèniors del bàsquet. El primer equip del CFTordera visitava el camp de líder de la tercera catalana grup 16, el Quart. Els grocs i vermells van fer un partit magistral, van dominar i finalment els tres punts van tornar cap al nostre poble amb el 0-2 definitiu. Amb un partit menys, els torderencs són ara mateix sisens de la taula classificatòria amb un punt menys que el tercer, dos del segon i set del primer a falta de sis jornades per acabar. El Futsal Tordera va tornar a sumar victòria després de moltes jornades sense fer-ho. Es van imposar 5-6 a la pista del Palamós. L’Athletic Club Tordera Parc no va jugar el seu partit ja que el Blanda Club Esportiu s’ha retirat de la competició. El Club Patí Tordera de la primera nacional espanyola segueix fent els deures i amb nota. Aquest dissabte al parroquial, els homes de Xavi Gonzalez van imposar-se amb un clar 7-2 al Sant Feliu i continuen a la meitat de la lliga a cinc punts de la zona de l’ascens i a tres del descens a falta de cinc jornades per acabar. El sènior femení del CEEB Tordera es complica la seva lluita per la primera posició de la segona catalana. Van tornar a caure a la pista del CB Vilablareix per un ajustat 65-60 i el sènior masculí no va poder fer res davant la superioritat del CB Blanes en el derbi de la categoria de segona. Els blanencs van guanyar per 67-85.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca