Darrer dia per inscriure’s a la Fira de Sant Jordi 2018 a Tordera


fira sant jordi 18 - 1L’associació torderenca La Peixera ja ha engegat la maquinària de treball per la Fira de Sant Jordi 2018. Enguany la fira arriba a la sisena edició, i tornarà a la seva ubicació tradicional, a la Plaça de l’Església, després que l’any passat es celebrés a l’avinguda Països Catalans. 

La Fira de Sant Jordi s’allargarà durant tot el dia, el 23 d’abril, de les 10 del matí a les 8 del vespre. Poden participar-hi amb una parada totes les entitats de Tordera, llibreries, floristeries i empreses i particulars que tinguin productes exclusius relacionats amb Sant Jordi, sempre donant preferència a la gent del nostre municipi. La presidenta de la Peixera, Montse Haro ens avança algunes de les activitats previstes

fira sant jordi

Aquells que vulguin oferir alguna actuació cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça festival.peixera@gmail.com.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer avui a través de la pàgina de Facebook de l’associació La Peixera o a la pàgina web de l’Ajuntament, omplint el formulari que trobaran juntament amb les bases de participació.

La Peixera és una entitat torderenca sense ànim de lucre que promou la cultura i les arts.