La delegació Oncolliga Tordera organitza aquesta tarda la xerrada “Amb tu durant i després del càncer”


xerrada abans despres cancerDarreres activitats del mes de la salut organitzat per la regidoria de Sanitat de l’ Ajuntament de Tordera, amb col·laboració de diverses entitats i col·lectius locals. Aquest divendres, la delegació Oncolliga Tordera impulsa la xerrada “Amb tu durant i després del càncer” a càrrec de la psicooncòloga Núria Aguado i el fisioterapeuta Gustavo Heguy.

Tal i com avança Aguado, la seva feina es basa en l’acompanyament emocional i psicològic en el procés de la malaltia del càncer; des del diagnòstic fins a la fase de lliure malaltia o amb recolzament al procés del final de vida. Així ho explica la psicooncòloga convidada a la xerrada d’aquest pròxim divendres.

Nuria Aguado

Aquesta activitat oberta a tothom i emmarcada dins del mes de la salut, es durà a terme avui a les 19:00h a la Biblioteca de Tordera.