IniciNoticiesEducacióL’AFA de l’Institut Tordària reclama solucions immediates a la segona fase del...

L’AFA de l’Institut Tordària reclama solucions immediates a la segona fase del centre

tordaria fase 2A l’AFA de l’Institut Tordària se’ls acaba la paciència. Els Pares i Mares porten un any esperant que s’acabi d’executar la segona fase de l’institut.  A finals de 2017, les construccions modulars definitives  (que es fabricaven fora del lloc) es van traslladar i col·locar amb uns camions i unes grues de grans dimensions. Posteriorment, es van realitzar els treballs d’instal·lació dels serveis i a finals de febrer només faltava que els tècnics del departament d’ensenyament validessin les instal·lacions i portar  el mobiliari. En aquest moments, els nous mòduls estan a punt, i només falta resoldre un procés burocràtic per obrir les classes. Ens ho explicava, Josefa Cameán, presidenta de l’AFA de L’institut Tordària.

AFA Tordaria 1

L’AFA assegura que aquesta situació provoca dificultats en el dia a dia dels alumnes per falta d’espais a l’institut.

AFA Tordaria 2

 L’AFA recorda que el compromís inicial era disposar de l’ampliació a principis de curs i que les obres s’han anat posposant fins ara. L’associació adverteix que si en les properes setmanes no es desencalla el tema, podrien iniciar accions de protesta.

AFA Tordaria 3

L’objectiu de la segona fase és incrementar la capacitat de les instal·lacions, per admetre les dues línies del segon cicle de l’Ensenyament Obligatori, i completar així la infraestructura necessària per escolaritzar dues línies d’ESO.

ÚLTIMES NOTÍCIES