La Cristina parla de la lactància materna en espais públics, i en Toni ho fa sobre el prestigi dels títols universitaris, a les píndoles d’opinió d’avui


lacatanciaA les píndoles d’opinió d’avui la Cristina Agell defensa la creació d’una llei que permeti la lactància materna en espais públics i de manera lliure, mentre que en Toni López demana depurar responsabilitats en el cas de Cristina Cifuentes per tal de recuperar el prestigi dels títols universitaris.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca