IniciNoticiesEducacióConvocada la 16a edició del Concurs Digital Infantil d'Aqualia

Convocada la 16a edició del Concurs Digital Infantil d’Aqualia

concurs dibuix aqualiaAqualia presenta la 16a Edició del seu Concurs Digital Infantil a través del microsite www.aiguaperagrifus.cat amb l’objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l’aigua des de la naturalesa fins a l’aixeta.

Poden participar-hi els nens i nenes de 3r i 4rt de Primària dels municipis on Aqualia presta servei. Aquest any es proposa als més petits que dibuixin, sota la seva pròpia perspectiva, com és el seu entorn, ple de color i de vida, gràcies a l’aigua potable que arriba a les seves cases, parcs, ciutats… Es pretén cridar l’atenció sobre la importància de disposar d’aigua en qualitat i quantitat i sobre el treball que suposa agafar l’aigua de la naturalesa i portar-la fins a les seves llars.

El responsable del Servei Municipal d’Aigües de Tordera, Damià Muñoz, ha explicat que l’objectiu és que els més petits valorin que “tenir aigua a casa no és senzill. Darrere del gest d’obrir l’aixeta, hi ha una important tasca perquè arribi a les nostres cases, hospitals, indústries… en òptimes condicions per al seu consum. Que coneguin totes les fases que componen el cicle integral de l’aigua”.

concurs dibuix aqualia

El Concurs, que arriba aquest any a la 16a edició, té dimensió internacional. A més de a l’estat espanyol, es convoca a Portugal, Itàlia i la República Txeca, països en els quals Aqualia està present gestionant el cicle integral de l’aigua en diversos municipis i territoris.

Els nens tenen fins al proper 27 d’abril per dissenyar i presentar la seva proposta. Es valorarà especialment aquells dibuixos que millor mostrin com l’aigua arriba de la naturalesa a les llars i s’usa de forma responsable.

ÚLTIMES NOTÍCIES