IniciNoticiesRegidories“L'experiència de la donació” protagonitza enguany la Marató de Tordera el dia...

“L’experiència de la donació” protagonitza enguany la Marató de Tordera el dia 6 d’abril

marato sang_TORDERA2018“La superexperiència de la donació de sang. Molt més del que dones”. Amb aquest lema, el Banc de Sang convida enguany a viure la sensació incomparable que és donar sang. Aquesta serà la idea central de la Marató de Sang de Tordera, que se celebra del 6 d’abril al poliesportiu municipal, de 10 a 22 hores. En dona detalls, la regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés.

marato sang 1

Tot imitant les caixes regal d’experiències que s’han fet populars en els darrers anys, la Marató de Donants de Tordera comptarà amb la seva pròpia experiència per regalar. Així, en acabat de donar, els donants rebran un desplegable equivalent a una caixa d’experiència que podran regalar a altres persones i animar-les a donar. Com és habitual, les escoles de Tordera també participaran en la promoció de la marató de sang.

marato sang 2

Totes les persones que donin sang a la Marató rebran un SMS quan la seva sang s’enviï a un hospital. Després de la donació, la bossa de sang arriba el mateix dia a la seu central del Banc de Sang i Teixits, a Barcelona. El nou servei té com a objectiu millorar l’experiència de la donació, de manera que el donant tingui més informació del camí de la seva sang després de la seva donació.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES