IniciNoticiesSocietatMés d’una trentena de cotxes identificats en la bretolada de la matinada...

Més d’una trentena de cotxes identificats en la bretolada de la matinada de dimarts. La policia local continua la investigació per localitzar els responsables.

WhatsApp Image 2018-03-28 at 13.41.03La policia local de Tordera ha començat a rebre denúncies i a fer comprovacions dels desperfectes a vehicles la matinada de dimarts. Segons fonts policials, ja s’han fet una trentena de comprovacions in situ a vehicles, malgrat que es calcula que el nombre de vehicles afectats podria ser molt superior. Des de la Policia Local de Tordera s’ha iniciat una investigació per trobar els responsables d’aquests danys.

A les persones afectades, es recomana trucar a la Policia Local (93 764 06 15) per conèixer si ja s’ha realitzat acta de comprovació de fets. En cas contrari, us heu  d’adreçar a la comissaria de Policia Local amb el vehicle per tal que poder realitzar aquesta comprovació de fets. Posteriorment, es recomana denunciar a la comissaria de Policia Local o als Mossos d’Esquadra.

La matinada de dilluns a dimarts, diversos cotxes van aparèixer amb els retrovisors trencats i rodes punxades. Segons fonts policials, es van detectar desperfectes en vehicles estacionats a Mas Martí, Can Comaleras, Balmes i pàrquings centre vila i de l’ambulatori, entre d’altres espais.

ÚLTIMES NOTÍCIES