IniciNoticiesComerçLa pluja desllueix Fira Mercat del Ram 2018

La pluja desllueix Fira Mercat del Ram 2018

fira ram 2018 - 11La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb unes sensacions agredolces de visitants, expositors i activitats, per culpa de la pluja de dissabte i matí de diumenge. Una pluja que va obligar dissabte a suspendre la fira, un fet que el director del certamen, Marçal Vilajeliu lamentava, però que s’havia proposat amb consens amb els expositors.

balanc fira 1

Segons Vilajeliu, la fira 2018 tornava als orígens, amb la promoció dels sectors agroalimentari, ramader i gastronòmic com a sectors arrelats a la història econòmica del municipi. Aquest any la Fira potenciava la ruta de cicloturisme i senderisme La Tourdera i el projecte Viles Florides.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recordava que per primera vegada, en 41 anys de fira al Parc Prudenci Bertrana, s’havia suspès un dia de certamen per culpa de la pluja.

balanc fira 2

El president de l’Associació Catalana de municipis i Alcalde de Sallent, David Saldoni va ser l’encarregat d’inaugurar la 41a edició de la fira. En declaracions a Ràdio Tordera destacava la importància de fires, com la de Tordera, en la dinamització econòmica del país.

balanc fira 3

El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’edició del certamen de 2019.

ÚLTIMES NOTÍCIES