IniciNoticiesPolítica L'AJUNTAMENT DE TORDERA I LA CAIXA ENTREGUEN DEMÀ LES CLAUS DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA I LA CAIXA ENTREGUEN DEMÀ LES CLAUS DE LA PRIMERA PROMOCIÓ D’HABITATGES ASSEQUIBLES. ELS BENEFICIARIS SIGNEN AVUI ELS CONTRACTES DE LLOGUER DE LA VIVENDA.

Joan Carles Garcia, alcalde-president de l’Ajuntament de Tordera; Antoni Vila, director executiu territorial de “la Caixa” a Catalunya, i Jaume Cabré, conseller delegat d’Habitatge Assequible de l’Obra Social “la Caixa”, presidiran demà divendres l’acte d’ entrega de les claus als primers beneficiaris dels 54 habitatges en règim de lloguer assequible a Tordera.

“La Caixa” ha posat en marxa en el nostre municipi el programa d’Habitatge Assequible amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’habitatge als col·lectius amb més dificultat en aquest àmbit, els joves d’entre 18 i 35 anys i les persones grans majors de 65 anys.
Al llarg de la jornada d’avui és signaran els contractes i demà es farà l’entrega de les claus, tal i com explica la directora comercial del projecte, Mireia Ferrer.

Aquesta és la primera de les quinze promocions endegades a Espanya pel programa d’Habitatge Assequible de l’Obra Social “la Caixa”. L’acció a Tordera consta de 54 habitatges, amb una superfície aproximada de 50m2 útils, adjudicats mitjançant sorteig, a un preu de lloguer mensual promig de 160 euros (a part les despeses). Els contractes tenen una durada inicial de 5 anys i, per les persones grans, seran prorrogables a petició de l’arrendatari.
L’Ajuntament de Tordera, amb aquesta innovadora iniciativa pel municipi, vol fomentar l’establiment d’un parc d’habitatges de lloguer de tipus social en règim de protecció pública.

ÚLTIMES NOTÍCIES