IniciNoticiesEntitatsEntre 80 i 90 famílies de Tordera utilitzen el Rebost Solidari

Entre 80 i 90 famílies de Tordera utilitzen el Rebost Solidari

rebost solidariLa regidoria d’Atenció Social i Serveis a la Persona continua amb el projecte del Rebost Solidari. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a les persones més necessitades. La voluntat és que sigui un projecte obert, en què hi puguin participar diverses associacions. Quan una família o persona recórrer al servei d’ajuda, hi va a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament, que és l’òrgan que valora les necessitats d’aquesta gent i en coordina el repartiment d’aliments a través de vals. Seguint un control estricte, aquestes entitats solidaries tenen la llista de totes les persones que Serveis Socials autoritza a poder accedir a l’ajuda. A més, també s’hi va incorporar el rober, que fa la mateixa funció de repartiment que el servei de distribució alimentària, però amb peces de roba.

El regidor d’Atenció Social i Serveis a la Persona, Àngel Pous, recordava que la iniciativa del CEDAL  (Centre de Distribució d’Aliments i Roba) que s’engegà el Gener del passat 2017, ha estat seguint un servei constant en l’atenció d’entre 80 i 90 famílies a Tordera. Això vol dir, que mensualment unes 250 persones es beneficien del CEDAL. A més, es proporcionen uns vals de control que es donen a les famílies. Ho explica Àngel Pous.

rebost dades pous

El Rebost Solidari  segueix un control estricte, aquestes entitats solidaries tenen la llista de totes les persones que Serveis Socials autoritza a poder accedir a l’ajuda. Recordem que està situat al Polígon de Can Verdalet.

ÚLTIMES NOTÍCIES