IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE FESTES TANCA DIMECRES EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN...

LA REGIDORIA DE FESTES TANCA DIMECRES EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN LA RUA DE CARNESTOLTES DE TORDERA.

La Regidoria de Festes prepara la celebració del Carnestoltes de Tordera que aquest any es celebrarà el dia 25 de febrer.
Totes les persones que ho desitgin podran participar al concurs de disfresses i les inscripcions es podran fer fins el dimecre 22 de febrer a l’Ajuntament de Tordera, d’11 a 14 h o bé des de la pàgina web www.tordera.org.

Les bases del concurs de disfresses estableixen cinc categories diferents: infantil (fins a deu anys i amb dues modalitats: individual o petits grups de 2 a 5 persones), general (a partir d’11 anys i també amb les modalitats individual o petits grups), grups (formats per col·lectius de 6 a 14 persones), comparses (formades per un mínim de 15 persones) i aquest any es presenta com a novetat la categoria de disfreses en el lloc de treball (el jurat passarà el dia 25 de febrer pels establiments que s’hagin inscrit durant el matí d’11 a 13 h, i valorarà tant les disfresses del personal com els elements d’ambientació i objectes del local). El punt de sortida de la rua de Carnestoltes serà al carrer Amadeu Vives, davant de Can Comte, a dos quarts de 6.
El recorregut passarà per la plaça de Lluís Companys i els carrers de Joan Maragall, avinguda de Fibracolor, carrer Aragó i carrer Girona. La rua continuarà per la prolongació del carrer Aragó fins al carrer Immaculada (zona nova del Mas Sant Jaume) i enfilarà fins al Camí Mas Martí per arribar al Camí Ral. Finalment, la cercavila passarà pel carrers de Sant Ramon, Ciutadans i finalitzarà el recorregut a la Plaça de l’Església, on es farà el lliurament de premis i una xocolatada per a tots els participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES