IniciNoticiesEsportsAquest dissabte dos equips del PA Tordera participen al Campionat i Torneig...

Aquest dissabte dos equips del PA Tordera participen al Campionat i Torneig d’Espanya de patinatge artístic

CARTELL-CASTELLA.cdrAquest proper cap de setmana la ciutat d’Alcoi acollirà el campionat d’Espanya de Patinatge Artístic. El Club Patinatge Artístic Tordera participarà amb dos equips en aquest esdeveniment. L’equip Xou Juvenil competirà amb les millors estatals de la seva categoria i l’equip xou gran participarà al format del trofeu d’Espanya. El president de l’entitat torderenca, Juan Carlos Herrero explicava que ho tenen a tot a punt per afrontar el campionat estatal.

Herrero camp espanya 1

Herrero destacava la joventut de les patinadores dels equips que es presenten a l’activitat i remarcava el fet de posicionar el nom del municipi en una competició d’aquest tipus.

Herrero camp espanya 2

L’expedició torderenca marxarà el divendres per fer nit a l’Alcoi i es concentrarà fins al dissabte per la tarda que és quan passaran per la pista del poliesportiu Francisco Laporta. L’equip xou gran va quedar quart del campionat territorial de Barcelona quedant-se a tant a sols una posició per a la classificació del campionat de Catalunya mentre que l’equip xou juvenil va aconseguir el bitllet directe pel campionat d’Espanya aconseguint la quarta posició del campionat de Catalunya. Durant la tarda del dissabte a l’estand del PA Tordera de la Fira Mercat del Ram retransmetran en directe el debut dels equips torderencs a la prova.

ÚLTIMES NOTÍCIES