IniciNoticiesTecnologia LA PRIMERA PROMOCIÓ D'HABITATGES ASSEQUIBLES DE "LA CAIXA" CONSTRUÏTS A TORDERA...

LA PRIMERA PROMOCIÓ D’HABITATGES ASSEQUIBLES DE “LA CAIXA” CONSTRUÏTS A TORDERA SÓN UNA REALITAT. ELS BENEFICIARIS DELS PISOS VAN REBRE DIVENDRES PASSAT LES CLAUS DELS HABITATGES.

El director executiu territorial de “la Caixa” a Catalunya, Antoni Vila i el conseller delegat d’Habitatge Assequible de l’Obra Social “la Caixa”, Jaume Cabré van presidir divendres passat l’acte d’entrega de les claus als primers beneficiaris dels 54 habitatges en règim de lloguer assequible a Tordera.

“La Caixa” ha posat en marxa a Tordera el primer programa d’habitatge Assequible amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’habitatge als col·lectius amb més dificultat en aquest àmbit, els joves d’entre 18 i 35 anys i les persones grans majors de 65 anys.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, en declaracions dijous a passat a Ràdio Tordera, assegurava que la promoció de”la caixa” ha representat un important avenç en l’accés a les persones joves i grans de Tordera, a un habitatge digne i assequible.

La promoció de Tordera és la primera de les quinze promocions endegades a Espanya pel programa d’Habitatge Assequible de l’Obra Social “la Caixa”. L’acció a Tordera consta de 54 habitatges, amb una superfície aproximada de 50m2 útils, adjudicats mitjançant sorteig, a un preu de lloguer mensual promig de 160 euros (a part les despeses). Els contractes tenen una durada inicial de 5 anys i, per les persones grans, seran prorrogables a petició de l’arrendatari.

L’Ajuntament de Tordera, amb aquesta innovadora iniciativa pel municipi, vol fomentar l’establiment d’un parc d’habitatges de lloguer de tipus social en règim de protecció pública.

ÚLTIMES NOTÍCIES