IniciNoticiesPolítica L'AJUNTAMENT DE TORDERA REUNEIX ELS PROPIETARIS DE LA URBANITZACIÓ LES FERRERES...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA REUNEIX ELS PROPIETARIS DE LA URBANITZACIÓ LES FERRERES PER CONÈIXER L’OPINIÓ DELS ASSISTENTS RESPECTE LES OBRES DE MILLORA A L’URBANITZACIÓ.

L’Ajuntament de Tordera va convocar fa dues setmanes una trobada amb els propietaris de la urbanització Les Ferreres per tal de “resoldre definitivament el futur de la urbanització”, tal com s’indicava a la carta que el consistori va enviar als propietaris de la zona residencial . A l’acte, a més d’informar de la situació actual de la urbanització, es va fer un referèndum per conèixer l’opinió dels assistents respecte qui s’havia d’ocupar de les obres de Les Ferreres, és a dir, o l’actual Junta de Compensació o bé l’Ajuntament, el que implicaria canviar el sistema de gestió per un de Cooperació.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles García , va explicar que dels assistents a la reunió general de propietaris el percentatge respecte al total de la urbanització seria d’un 50%. D’aquesta meitat de propietaris, uns 100, “96 van votar a favor que l’Ajuntament canviés el sistema de gestió i es fés càrrec de les obres de la urbanització”.
Tot i el majoritari suport a aquest canvi de gestió per part dels assistents a l’acte, segons l’alcalde de Tordera, “l’Ajuntament de moment està estudiant la situació i el treball fet per l’actual Junta de Compensació, i encara no pot assegurar res concret”. Segons Garcia s’intentarà decidir alguna cosa en un mes o dos per resoldre definitivament el tema Ferreres

Igualment, l’alcalde convergent Joan Carles Garcia va precisar que “abans de la primavera això estarà resolt i es faran obres”.

ÚLTIMES NOTÍCIES