IniciNoticiesTecnologiaS'OBRE EL TERMINI DE SOL·LICITUD PER FORMAR PART DEL PROCÉS DE SELECCIÓ...

S’OBRE EL TERMINI DE SOL·LICITUD PER FORMAR PART DEL PROCÉS DE SELECCIÓ DELS INFORMADORS DEL PLA DE VIGILÀNCIA CONTRA INCENDIS FORESTALS.

L’Ajuntament de Tordera informa que s’ha obert el procés de selecció dels informadors pel Pla de vigilància contra els incendis forestals 2006.
Com cada any, tots els interessats/des en participar-hi hauran de complir uns requisits mínims, com ara haver complert els 18 anys, tenir el graduat escolar, el carnet de conduir B1, no tenir cap malaltia o limitació física que impedeixi el desenvolupament de les funcions, possibilitat d’incorporació immediata i possibilitat de desplaçar-se al lloc de treball (punt d’inici de servei) amb mitjans propis.

Les funcions bàsiques dels llocs de treball objecte de la contractació seràn recórrer amb vehicle 4×4 la ruta assignada en horaris establerts, dirigir-se als usuaris del bosc que trobi en el seu recorregut per informar-los de les disposicions legals vigents relatives a la prevenció d’incendis forestals, comunicar al Centre de Control totes les incidències relacionades amb la normativa d’incendis.
Les persones interessades hauran d’omplir el full de sol·licitud normalitzat que trobaran a l’Ajuntament i presentar-lo al mateix Ajuntament o a l’ADF del municipi que proposi com a primera opció.
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 7 de març a les 12 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES