Demà el Club Judo Tordera celebra el Xè Torneig Vila de Tordera


torneig judo torderaEl pavelló dels Països Catalans acollirà demà dissabte 17 de març, la desena edició del tradicional torneig de judo vila de Tordera. Enguany l’esdeveniment s’ha hagut d’avançar una setmana del que habitualment estava previst, per la disputa d’una prova competitiva organitzada per la federació catalana de judo, durant el cap de setmana de rams. Ramon Fallas president i organitzador de l’activitat ens explicava els objectius que es marca l’organització pel torneig.

Fallas torneig judo

Les categories que participaran de l’esdeveniment són les de promoció, prebenjamí, benjamí i aleví. 175 judokes de dotze clubs participaran al torneig. La competició s’iniciarà demà dissabte a les 9:00h del matí i es preveu que hi hagi una bona afluència de públic.