IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I MASIES D’HORTSAVINYÀ PREPAREN PER DILLUNS DE PASQUA EL...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I MASIES D’HORTSAVINYÀ PREPAREN PER DILLUNS DE PASQUA EL TRADICIONAL APLEC DE L’EROLA

L’aplec de l’Erola torna aquest any amb força. La comissió organitzadora fa molts dies que treballa perquè tothom pugui gaudir de la jornada de dilluns de pasqua en l’entorn d’hortsavinyà. Les activitats començaran al matí, als prats de l’Hostal Vell amb bitlles catalanes, la Plantada gegantera de l’Alt Maresme amb la participació de 6 colles de geganters i grallers. A un quarts de 12, presentació del llibre: Vògits, modolons i desfedors. Recull de la cultura populardel Montnegre, a càrrec del seu autor Daniel Rangil, a l’Hostal vell. A les 12 migdia, Missa a l’església, a Quarts d’una: anada a l’ermita de l’Erola, acompanyats per tots els gegants i seguici, i cant tradicional dels goigs a la mare de déu de l’Erola. Després, fins l’hora de dinar, presentació i balls de tots els gegants participants.
A les 2, ARROSSADA POPULAR i finalment a les 4 de la tarda, actuació del grup d’animació infantil tres quarts de 15. Els veïns d’hortsavinyà confien que la festa reuneixi visitants de poblacions com Tordera, Malgrat, Pineda, Calella i Santa Susanna. Escoltem el president de l’associació de veïns i masies d’hortsavinyà.

L’organització recomana que si no podeu pujar a peu, aparqueu als llocs indicats, procurant aprofitar bé l’espai. Compartiu vehicle i pugeu amb els cotxes plens. Si s’acaben les places d’aparcament a l’Hostal Vell, no s’hi podrà accedir amb vehicle, havent-lo de deixar a la pista de Calella a Tordera, allà on l’amplada ho permeti.

ÚLTIMES NOTÍCIES