IniciNoticiesTecnologia L'AJUNTAMENT DE TORDERA ENLLESTEIX LA NETEJA DE LES FRANGES PERIMETRALS DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ENLLESTEIX LA NETEJA DE LES FRANGES PERIMETRALS DE LES URBANITZACIONS D’AGORA PARK, FERRERES, ROCAROSSA I CAN DOMÈNEC, PER PREVENIR INCENDIS FORESTALS.

L’ajuntament de Tordera ha enllestit aquest hivern la neteja de les franges perimetrals de les urbanitzacions de agora park , les ferreres, rocarossa i can Domènec.
L’objectiu d’aquestes actuacions és evitar una propagació ràpida del foc en cas d’incendi forestal el proper estiu.

L’Ajuntament de Tordera informa que s’ha obert el procés de selecció dels informadors pel Pla de vigilància contra els incendis forestals 2006.
Com cada any, tots els interessats/des en participar-hi hauran de complir uns requisits mínims, com ara haver complert els 18 anys, tenir el graduat escolar, el carnet de conduir B1, no tenir cap malaltia o limitació física que impedeixi el desenvolupament de les funcions, possibilitat d’incorporació immediata i possibilitat de desplaçar-se al lloc de treball (punt d’inici de servei) amb mitjans propis.

Les persones interessades hauran d’omplir el full de sol·licitud normalitzat que trobaran a l’Ajuntament i presentar-lo al mateix Ajuntament o a l’ADF del municipi que proposi com a primera opció.
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 7 de març a les 12 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES