“Parlàvem d’un somni” arriba a Tordera aquest diumenge per porta a escena la Barcelona que somiaven Pasqual Maragall i M. Aurèlia Capmany


parlavem dun somniEl Teatre Clavé de Tordera acull aquest diumenge un espectacle del Teatre Nacional de Catalunya Parlàvem d’un somni. Pasqual Maragall i Maria Aurèlia Capmany al carrer Mallorca de Barcelona. El director de l’espectacle Jordi Coca ha recuperat una trobada de 1983 entre l’exalcalde de Barcelona i la llavors regidora de cultura. En aquest passeig recollit pel periodista Xavier Febrés els dos polítics van reflexionar sobre els seus lligams afectius amb Barcelona, sobre el model de ciutat que volien desenvolupar i sobre les relacions entre Catalunya i l’Estat. Ara, més d’un quart de segle després, Coca porta a escena un muntatge que posa damunt la taula temes que encara són els principals debats ciutadans de l’actualitat. El director de l’espectacle Jordi Coca comenta l’essència del muntatge sobre la conversa entre Pasqual Maragall i Maria Aurèlia Capmany.

coca 1

Coca explica els diferents temes que es tracten en aquesta obra teatral.

coca 2

Recomanat per majors de 16 anys, Parlàvem d’un somni es podrà veure a Tordera el proper diumenge 18 de març a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ anticipades i 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de l’espectacle. La venda d’entrades es realitza pels canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé.

Parlàvem d’un somni s’emmarca en les activitats de commemoració de l’Any Maria Aurèlia Capmany, que se celebra aquest 2018.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca