En Salva Giralt explica com seguirà el procés dels pressupostos participatius a l’entrevista amb els polítics


salvador giraltEls serveis informatius de Ràdio Tordera entrevisten el regidor de Som Tordera-Entesa a l’Ajuntament de Tordera, Salvador Giralt, per parlar de les propostes que han sortit de les assemblees dels pressupostos participats, del sistema de votació d’aquestes propostes i de les partides pressupostàries que s’hi destinaran.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca