IniciNoticiesEntitats LA PLATAFORMA SALVEM EL VILAR COL·LAPSARÀ DIUMENGE LA CARRETERA DE BLANES...

LA PLATAFORMA SALVEM EL VILAR COL·LAPSARÀ DIUMENGE LA CARRETERA DE BLANES A TORDERA PER PROTESTAR CONTRA EL DESDOBLAMENT DE LA N-II.

La Plataforma Ciutadana Salvem El Vilar i Sant Daniel han convocat per diumenge una manifestació per protestar pel traçat anomenat Blanes que planteja passar el desdoblament de la N-II, entre Blanes i Tordera, a prop de l’entorn natural i la urbanització. Una vintena de membres de la Plataforma es van presentar dilluns al ple de l’ajuntament de Blanes per demanar als partits polítics que els fessin coneixedors de la situació actual del projecte de desdoblament de la Nacional II així com demanar-los el seu suport a la manifestació que han organitzat per a aquest diumenge.
La plataforma té intenció de realitzar una marxa lenta de vehicles a la carretera.

Finalment tots els partits polítics van recolzar la iniciativa però tan sols Esquerra Republicana ha dit que assistirà a la manifestació.
El lloc de concentració de la marxa lenta serà a l’esplanada de Can Pruna, a dos quarts de 11 del matí, el recorregut serà sortir de la urbanització Sant Daniel cap a la rotonda de Can Bartolí, tornar cap a Blanes i recórrer els principals carrers de Blanes i tornar al punt de sortida. El temps previst de la manifestació és de 1 hora i 50 minuts.

ÚLTIMES NOTÍCIES