Les escoles de Tordera organitzen jornades de portes obertes


IMGP0444El període de preinscripció escolar que per als cursos d’educació infantil, primària i secundària obligatòria serà del 13 al 24 d’abril, les escoles i Instituts de Tordera  han organitzat jornades de portes obertes. L’escola Ignasi Iglesias obrirà portes als interessats avui en torns de 9:30, 11:30 i 15:15h; També l’institut Tordària farà avui portes obertes a partir de les 17:00h. Demà serà el torn de l’escola Serra de Miralles que ensenyarà les seves instal·lacions en torns de 9:30, 11:30 i 15:15 hores.

Dijous serà el torn de l’Escola La Roureda en torns de 9:30, 11:30 i 15:15 hores. Finalment, divendres l’Escola Brianxa ensenyarà el seu model educatiu entre les 15:00 i les 17:00 hores. L’Escola Vedruna i l’institut Lluís Companys ja va fer portes obertes a principis de Març. El període de preinscripció per als cursos d’educació infantil, primària i secundària obligatòria serà del 13 al 24 d’abril. Per a més informació sobre el calendari i preinscripcions cal consultar el web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Aquest any s’incorpora, com a novetat, la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d’FP, amb la qual s’elimina la preinscripció en paper. Els processos ja han estat testejats, segons el Departament.

D’altra banda també s’ha destacat que aquest any la resolució és única i agrupa ensenyaments obligatoris i postobligatoris.