El Show dels Esports assisteix a l’entrega de premis del IX Raid de Tordera i entrevista a diferents protagonistes


WhatsApp Image 2018-03-11 at 11.47.27Des de dijous fins dissabte tarda el Parc Prudenci Bertrana va ser l’escenari del IX Raid de Tordera, una prova de resistència de cavalls. El dissabte es va fer l’entrega de premis, Joan Martín presentador del Show dels Esports va parlar amb la campiona del món Maria Àlvarez, Alex Crivillé participant del Raid, Ignasi Casas seleccionador espanyol de raid i en Joan Rodríguez organitzador i director de l’esdeveniment.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca