El PDeCat Tordera escollirà el candidat a l’alcaldia amb unes primàries


pdecat torderaDins de la voluntat d’anar configurant un partit que aglutini la centralitat del sobiranisme, la direcció del PDECat ha decidit obrir les primàries per a l’elecció dels candidats a les alcaldies en les pròximes eleccions municipals del 2019 als independents. El consell nacional del partit va  aprovar aquesta decisió, en què donarà el vistiplau a un reglament de primàries per al conjunt de municipis de Catalunya. Així ho detalla el president del PDeCat Tordera, Josep Llorens

llorens primaries 1

La idea és que es puguin convertir en alcaldables no només els militants –els associats–, sinó també els independents, per tal d’intentar disposar en cada cas dels millors candidats possibles. A l’hora de votar en aquestes primàries només ho podran fer els associats. Josep Llorens confia, en tot cas, que aquesta estratègia també contribueixi a anar eixamplant progressivament la base del PDECat.

llorens primaries 2

La celebració de les primàries s’anirà posant en marxa en funció de les necessitats de cada municipi, tot i que la intenció és poder designar entre l’abril i el juny els cent primers alcaldables. De moment, a Tordera no es coneix ni data ni possibles candidats a les primàries.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca