Resultats partits primers equips torderencs 10-11 març


hoquei macanetDesprés del cap de setmana esportiu, la victòria predomina una altre vegada amb els resultats esportius que han aconseguit els primers equips torderencs. De fet, la jornada no va començar bé amb la derrota del sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana al pavelló dels Països Catalans. Els torderencs es compliquen el tram final de temporada en caure novament, contra un rival directe. Derrota per 84-89 contra el FD Cassanenc. En canvi, el sènior femení del CEEB Tordera segueix al capdavant de la lliga en sumar un nou triomf per un marcador de 48-55 contra el Granollers. Victòria molt important i amb una moral pels núvols la que va aconseguir el CPTordera a la pista del Shum Maçanet. Els torderencs van imposar-se per un històric 2-6 a la pista selvatana. Els grocs i vermells van ser els amos i senyors del derbi d’una manera contundent. Al minut 12 de partit l’electrònic reflectia un 0-4. A la segona part els locals van retallar distàncies però després d’unes decisions polèmiques arbitrals en contra dels blancs i vermells, el Tordera va fer dos gols més fins a deixar-lo amb el definitiu 2-6. Una victòria que permet fer un salt important fins a la vuitena posició de la taula. Pel que fa als equips de la tercera divisió de futbol sala, el Futsal Tordera va perdre 4-6 a casa contra el Vilafant i l’Athletic Club Tordera Parc va encaixar una dolorosa derrota per 6-0 contra el Lloret Esportiu. El CFTordera va ser l’encarregat de tancar el cap de setmana visitant el camp de l’Arbúcies. Els torderencs van ser superiors i el marcador així ho remarca, 0-4 a favor. Demà dimarts a les 20:45 jugaran al municipal el partit aplaçat contra el Mont-Ras.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca