Entrevista del Show dels Esports a Joan Rodríguez organitzador i director del IX Raid de Tordera


IX RAID TORDERA-2018El Parc Prudenci Bertrana acull aquests propers dies la novena edició del IX Raid de Tordera. Una prova de cavalls consolidada i de resistència que aportarà novament, moviment esportiu al municipi. Aquesta competició és la prèvia del campionat d’Espanya que novament Tordera acollirà durant el mes d’abril.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca