IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS....

LA FIRA MERCAT DEL RAM TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS. EL COMITÉ ORGANITZADOR VALORA POSITIVAMENT ELS CANVIS INTRODUÏTS EN L’EDICIÓ D’ENGUANY.

El president de la diputació de Barcelona, Antoni Fogué, va inaugurar divendres la 32ena edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera. Durant el discurs inaugural, Antoni Fogué va adreçar un missatge d’optimisme als empresaris davant la dificil situació econòmica que vivim. L’escoltem en un fragment del parlament inaugural.

La Fira, que arribava enguany a la 32ena edició al parc Prudenci Bertrana, va comptar amb la representació de sectors com la indústria, els serveis, l’automoció, l’artesania, l’agricultura o la ramaderia i els darrers anys, atenent les necessitats d’una societat cada dia més canviant, està oberta a nous mercats com ara l’habitatge, el medi ambient o les noves tecnologies. Al llarg del cap de setmana, més de 25.000 persones han visitat la fira de Tordera. El director del certamen, Bernat Costas es mostrava satisfet amb el funcionament de la fira. Costas valorava positivament els canvis organitzatius de l’edició d’enguany.

Per la seva banda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia feia un balanç de la fira en nombre d’expositors i visitants.

Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius.

En aquesta mostra es van entregar els premis als millors estands. Es va premiar amb 300 euros a l’estand dels geganters per a la millor decoració, 300 euros per l’escola brianxa per el foment dels valors civico-socials, i 300 euros a l’associació en suport de les famílies de Tordera per la seva dinamització. D’altra banda, l’associació de comerciants de Tordera Centre, va realitzar ahir a la tarda el sorteig d’un cap de setmana. El número escollit va ser el 0380. Vam parlar amb la guanyadora.

L’associació de Voluntariat de Tordera, també sortejava un televisor entre totes les persones que havien col·laborat per la causa de l’entitat, recollir diners per la fundació Vicens Ferrer. L’anècdota va ser que la butlleta afortunada va recaure en el jutge de pau substitut, Llorenç Camps que estava present al sorteig. Aquest era el moment.

Els restauradors de Tordera van oferir al llarg del cap de setmana tastet de la seva cuina. L’objectiu era promocionar la gastronomia local. El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per la edició del certamen de 2010.

ÚLTIMES NOTÍCIES