IniciNoticiesEsportsSuspesa la diada de l'esport escolar prevista per avui divendres

Suspesa la diada de l’esport escolar prevista per avui divendres

Foto: Escola la Roureda 2017
Foto: Escola la Roureda 2017

Segons ha informat a primera hora del matí la comissió organitzadora de la diada de l’esport escolar, s’ha decidit ajornar l’esdeveniment previst per avui divendres 2 de març. El motiu principal de la suspensió és el comunicat que a emès protecció civil en base a les previsions meteorològiques emeses pel servei meteorològic de Catalunya, que informa d’un episodi de vent que ha fet activar el pla d’emergències municipal per l’alerta VENTCAT.

Aquesta situació ha comportat que els organitzadors i la regidoria d’esports de l’Ajuntament, hagi decidit suspendre la diada de l’esport escolar. Segons ha pogut saber l’equip d’esports, dilluns es reunirà la comissió organitzadora per escollir una nova data de celebració de la jornada pel bloc de primària. El bloc de secundària continuarà com estava previst i durà a terme l’esdeveniment el proper divendres 9 de març.

Algunes escoles han publicat diversos missatges a través de les seves xarxes socials informant a les families de la nova planificació prevista pel dia d’avui.

ÚLTIMES NOTÍCIES