IniciNoticiesComerçFinalitza el termini per sol·licitar estand per a la Fira Mercat del...

Finalitza el termini per sol·licitar estand per a la Fira Mercat del Ram

fira ram 2017 2L’Àrea de Promoció Econòmica ja ha posat el fil a l’agulla en l’organització de la Fira Mercat del Ram 2018, que enguany es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març. Totes les empreses que vulguin participar com a expositor poden presentar la sol·licitud i la documentació que es relaciona a les bases fins avui divendres a l’OAC de l’Ajuntament de Tordera.

La Fira, que enguany arriba a la 41a edició al Parc Prudenci Bertrana, es planteja com una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu és la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a més, vista l’experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira.

L’organització ha constatat que els últims anys molts expositors han aprofitat la Fira  per donar-se a conèixer entre el seu públic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci. 

fira 2

Promoció Econòmica està treballant aquests dies en l’elaboració del programa complementari d’activitats que girarà a l’entorn d’aquestes noves possibilitats de cooperació entre els expositors. Ho apunta Marçal Vilajeliu.

fira 3

Tots els expositors i entitats interessats en participar a la fira del ram 2018 es poden apuntar fins avui a l’OAC o bé a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES