IniciNoticiesSocietatAcció de protesta de la PAH per reclamar la condonació del deute...

Acció de protesta de la PAH per reclamar la condonació del deute hipotecari a una família de Fogars

pah calellaLa PAH reclama la condonació del deute hipotecari a una família sense recursos de Fogars. L’acció de protesta es va fer ahir a les oficines del Banc Santander de Calella, a la qual van accedir una vintena de membres de la plataforma a Tordera, als que s’hi han afegit activistes de Pineda de Mar. Exigeixen la condonació del deute hipotecari d’una família de Fogars de la Selva a qui l’entitat bancària reclama gairebé 90.000 euros. També demanen que s’ofereixi als afectats un lloguer social al qual hi puguin fer front. Aurora Rubio, coordinadora de la PAH Tordera, qui ha estat acompanyant la família afectada en el procés ha denunciat tots els entrebancs que els ha posat l’entitat bancària des que van intentar negociar-hi. L’escoltem en declaracions a Ràdio Calella.

pah 1

En concret, l’entitat bancària els reclama 70.000 euros de la hipoteca i altres 19.000 de despeses. Els activistes reclamen que se’ls condoni el deute i se’ls ofereixi viure a l’immoble a canvi d’un lloguer social al que hi puguin fer front amb els seus ingressos.

pah 2

Des de la PAH adverteixen que continuaran amb els actes de protesta fins que el Banc Santander retiri la reclamació judicial per l’import de la hipoteca i ho garanteixi a la família, i per escrit.

ÚLTIMES NOTÍCIES