El veïnat de Fibracolor celebra dissabte la festa de carnaval


carnestoltes fibraL’associació de veïns de Fibracolor conviden als seus veïns i a la gent de Tordera a participar dissabte en la festa de Carnaval. Aquest any volen ampliar la festa al matí, fent que tots aquells/es nens/es que vulguin puguin fer-se una disfressa al local. Les disfresses serien de:  Tigre, vaca, floquet de neu, Infermera i Mickey Mousse. L’activitat durarà entre 2 i 3 hores. Per poder fer l’activitat “Faig la meva disfressa“ caldrà apuntar-se per poder comprar el material.

A la tarda, es farà la festa “Posat altra vegada la disfressa” amb  activitats com pinta cares, concurs de disfresses, jocs i xocolatada.

L’activitat “Faig la meva disfressa” començarà a les 10 del matí, al local social i per apuntar-se podeu escriure un correu a avfibracolor@gmail.com o whatsapp al 669800924 o al Facebook avfibracolor. El preu serà de 3 euros per comprar material.

L’activitat “Posat altra vegada la disfressa” començarà a les 17:00h al local social.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca